انواع کولر گازی

همانطور که محصولات زیادی دارای دسته بندی های مختلفی هستند ، کولرهای گازی نیز مانند بسیاری از این تجهیزات ، متناسب با نیازهای مختلف به گروه های متفاوتی تقسیم می شوند. مصارف صنعتی یا خانگی نیز از این دست بوده و این تقسیم بندی غالبا متناسب با اندازه و ویژگی های منحصر بفرد هر محصول صورت می گیرد.

در ادامه مقاله میخواهیم به برخی از این دسته بندی ها بپردازیم.

کولر گازی پرتابل : یکی از آشناترین مدل های کولر گازی ، کولر گازی پرتابل است. این کولرها نیاز به نصب ندارند و از یک لوله هوای منعطف برای انتقال حرارت به بیرون استفاده می کنند. اگرچه کمپرسور در داخل این محصولات قرار دارد اما در محصولات زانتی بدلیل کیفیت بالا از قطعات با نویز پایین استفاده میشود تا مطمئن باشیم بهترین محصول از لحاظ بی صدایی بدست مصرف کنندگان میرسد. این محصولات بدلیل قابل حمل بودن و جابجایی راحت میتواند طیف وسیعی از نیازهای مشتریان را در شرایط مختلف پوشش دهند. ظرفیت این کولرهای گازی عموماً چیزی بین 9 تا 12 هزار BTU میباشد.

کولر گازی پنجره ای : کولر گازی پنجره ای یکی دیگر از انواع کولر گازیست که بطور گسترده و بیشتر در خاورمیانه استفاده میشود. این کولرها براحتی در پنجره یا مکان های ورود هوا نصب شده و هم میتوانند گرمایش و هم سرمایش تولید کنند. اگرچه مدل های صرفا سرمایشی آن ها نیز متداول است. یکی از مشکلات این کولرها نویز زیاد آن هاست که در محصولات زانتی بدلیل استفاده از با کیفیت ترین قطعات به حداقل ممکن رسیده است.

کولر گازی دیواری : این نوع از کولر گازی ها بدلیل داشتن ظرفیت های سرمایشی متنوع و عملکردهای مختلف دارای تنوع زیادی هستند. کولر گازی های دیواری از دو بخش مجزا تشکیل شده اند که به یونیت داخلی و خارجی معروف است. این دستگاه ها توانایی گرمایش و سرمایش را داراهستند که مدل های صرفا سرمایشی آن ها در مناطق گرمسیری محبوب تر است. همینطور توانایی کارکرد کمپرسورهای آن در دماهای مختلف باعث شده به انواع مدل های T1 و T3 تقسیم شوند.

 
کولر گازی ایستاده : این کولرها مانند کولرهای گازی دیواری از دو بخش تشکیل شده است. نکته مهم در این نوع از کولرها ظرفیت بسیار بالای آن هاست . این کولرها اصولا در لابی ها ، رستوران ها ، بانک ها و … که فضای زیادی دارند استفاده میشوند. از طرفی نسبت به کولرهای دیواری دارای کندانسور بزرگتری هستند که بدلیل ظرفیت بالای آن هاست.

داکت : داکت اسپلیت در داخل سقف پنهان شده و قابلیت انتقال هوای سرد به چند اتاق را دارد. در صورتی که بخواهیم در یک واحد که شامل چند اتاق است از سیستم تهویه مرکزی استفاده کنیم داکت یک گزینه مناسب است تا هوای سرد را به چند اتاق منتقل کند.

اسپلیت کاستی : این نوع اسپلیت بسیار مناسب محیط های اداری ، صنعتی و … است . این اسپلیت ها در سقف تعبیه شده و پنهان هستند. کاستی در انواع مختلف وجود دارد و میتواند هوای خنک را بطور مساوی در چهار یا دو جهت متناسب با مدل پخش نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − یک =

اشتراک گذاری مقاله

درصد پیشرفت در خواندن